Captura de la baralla entre dos embaladors a l'aeroport del Prat
La baralla ha passat a la Terminal 1 de l'aeroport

Quatre detinguts en una baralla d'embaladors a l'aeroport del Prat

El servei d'embalar equipatge amb plàstic no l'ofereix cap empresa des de la pandèmia i diverses persones ho fan sense llicència

RedaccióActualitzat

Quatre persones han estat detingudes a l'aeroport del Prat per participar en una baralla aquest dissabte a la zona de sortides de la Terminal 1.

Es tracta de joves que es guanyen la vida embolicant amb plàstic transparent les maletes i equipatges dels passatgers que han d'embarcar. Per causes que s'investiguen, dos grups s'han enfrontat a cops.

Com a mínim, un dels joves hauria resultat ferit. 

El moment de la baralla ha estat compartit a les xarxes socials:

Ara mateix, a l'aeroport del Prat no hi ha cap empresa que ofereixi el servei de protegir l'equipatge amb plàstic --a l'espera que Aena l'adjudiqui a una empresa-- i ho fan els anomenats embaladors, una activitat que no està regulada.

Alguns els ha denunciat la policia. Segons el balanç fet públic a l'agost, s'havien posat 170 denúncies en l'any i mig anterior.

Fins a una vintena de persones poden coincidir a la T1 de l'aeroport del Prat alhora oferint aquest servei. Cobren uns 10 euros per embalar maletes grosses i 5 per les petites

Alguns embaladors admeten que s'organitzen, i que a vegades hi ha hagut tensions entre ells. Els Mossos asseguren que munten dispositius esporàdics per identificar-los.

 

ARXIVAT A:
Aeroport del Prat
Anar al contingut