L'empresària Anna Navarro serà la número 2 de la llista de Puigdemont el 12M
L'empresària Anna Navarro serà la número 2 de la llista de Puigdemont el 12M (Junts)

Puigdemont incorpora l'empresària de Silicon Valley Anna Navarro com a número 2

Amb aquest fitxatge, Junts vol reforçar el perfil econòmic de la candidatura per a les eleccions al Parlament

RedaccióActualitzat

L'empresària Anna Navarro serà la número dos de la candidatura del president Carles Puigdemont a les pròximes eleccions al Parlament. Amb aquesta incorporació, Junts vol reforçar el perfil econòmic de la candidatura, amb una persona que és un referent del sector de les noves tecnologies.

La feina la va portar d'Olot als Estats Units i, després de tres dècades treballant en diferents empreses tecnològiques, el 2020 la revista especialitzada Analytics Insight la va triar com la dona més influent del sector.

Ha liderat arreu del món equips d'estratègia de mercats, producte i enginyeria, i ha estat una de les poques veus femenines amb poder a Silicon Valley.

El desembre del 2021 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya pel seu esforç destacat en tecnologia i empresa.

Ara ha decidit sumar-se a la candidatura de Junts+Puigdemont per Catalunya a les eleccions del 12 de maig.

L'expresident ha destacat d'ella que pot aportar una "mirada del món gens acomplexada i sense límits", mentre que Navarro ha assegurat que vol posar la seva experiència "al servei de Catalunya" amb "veu pròpia i sense cap complex".

 

ARXIVAT A:
JuntsEleccions Parlament Catalunya 2024
Anar al contingut