Dimecres 27, a les 20.00, Espai Francesca Bonnemaison (carrer Sant Pere més Baix, 7), Barcelona

Projecció de "Home", de Yann Arthus-Bertrand, amb part de l'equip

El reconegut fotògraf francès Yann Arthus-Bertrand va dirigir el 2009 "Home", una pel·lícula filmada per imatges aèries que mostren com l'home s'ha convertit en una amenaça per a l'equilibri ecològic del planeta. Isabelle Delannoy, especialista en medi ambient i coguionista del documental, i Jacqueline Goffart, directora de projectes de la Fundació GoodPlanet i responsable d'aquesta producció, presenten "Home" en el marc del Seminari Internacional de Convivència Planetària: Construïm Biocivilització.

Actualitzat

Yann Arthus-Bertrand i el seu equip van necessitar prop de tres anys per realitzar "Home", una aventura que el portaria per 54 països, amb 217 dies de rodatge i 488 hores de proves de càmeres. Dimecres 27 d'abril es projecta a l'Espai Francesca Bonnemaison, en el marc de la quarta edició del Seminari Internacional de Convivència Planetària: Construïm Biocivilització, organitzat per l'Associació Imago i que se celebra del 27 al 30 d'abril a Barcelona. El certamen, de periodicitat bianual, ofereix "un punt de trobada, diàleg i reflexió entorn a un nou paradigma de convivència planetària que aposta per la biocivilització com a model. L'essència d'aquest nou paradigma és el respecte per la xarxa de la vida en totes les seves manifestacions." Compta amb un total de 29 convidats, internacionals i locals, que oferiran diferents conferències i debats.  Dues de les convidades van treballar en el documental "Home": Isabelle Delannoy, especialista en medi ambient i coguionista del documental, i Jacqueline Goffart, directora de projectes de la Fundació GoodPlanet i responsable d'aquesta producció. Totes dues presentaran el documental el 27 d'abril.

 

Sinopsi

En només unes dècades, l'home ha trencat l'equilibri de prop de quatre mil anys d'evolució a la Terra i n'ha posat en perill el futur. El preu a pagar és enorme, però és massa tard per ser pessimistes: la humanitat només té deu anys per conscienciar-se de l'explotació desmesurada de les riqueses de la Terra i canviar els seus hàbits de consum.

Yann Arthus-Bertrand ofereix imatges inèdites de més de cinquanta països vistos des del cel, mostra la seva admiració i al mateix temps la seva inquietud en una pel·lícula que constitueix el  primer pas del camí que tots hem de reconstruir conjuntament.

 

 

 

 

Projecció
Dimecres 27 d'abril, a les 20.00
Espai Francesca Bonnemaison (carrer Sant Pere més Baix, 7)

 

Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3 
Subscriu-te al butlletí   
documentals@ccma.cat

 

 

Anar al contingut