Rodada en català, "Creature" s'ha presentat en una de les seccions paral·leles més prestigioses del festival de Canes
Fotograma de "Creatura", la pel·lícula catalana seleccionada a la Quinzena de Realitzadors del festival de Canes

Primer reconeixement internacional per a la pel·lícula "Creatura", d'Elena Martín

Ha rebut el premi Europa Cinema Label com a millor pel·lícula de les seleccionades aquest any a la Quinzena de Cineastes del Festival de Canes

RedaccióActualitzat

La pel·lícula catalana "Creatura", dirigida per la barcelonina Elena Martín i seleccionada a la Quinzena de Cineastes del festival de Canes, ha guanyat el premi de la xarxa de cinemes que promou el cinema europeu al món.

És el premi Europa Cinemas Label, i és el primer reconeixement internacional a aquesta pel·lícula coproduïda per TV3, que és la segona dirigida per Martín.

És una producció protagonitzada per la mateixa Martín i també Oriol Pla, Clara Segura i Àlex Brendemühl sobre la construcció de tabús al voltant de la sexualitat femenina.

La Quinzena de Cineastes és una secció no competitiva del Festival de Canes, però Europa Cinemas escull cada any una de les pel·lícules seleccionades en aquesta secció per donar-li el premi.

La xarxa Europa Cinemas, que aplega 1.221 cinemes amb més de 3.000 sales a 38 països de tot el món, també atorga premis similars als festivals de Berlín, Karlovy Vary, Locarno i Venècia.

 

ARXIVAT A:
CinemaFestival de Canes
Anar al contingut