La macrooperació contra el tràfic de drogues al Raval de Barcelona va acabar amb 58 detinguts (EFE)
Barcelona

Presó per a tretze detinguts en la macrooperació contra la droga i els llauners al Raval

El jutge va prendre declaració dissabte a una quarantena de detinguts i en va decretar presó provisional per a tretze

RedaccióActualitzat

Presó provisional i sense fiança per a tretze detinguts en la macroperació policial que es va fer al Raval i al front marítim de Barcelona dijous passat contra una xarxa de tràfic de drogues.

En la macrooperació, batejada com a Suricata i per la qual es van mobilitzar més de 1.000 agents policials de tres cossos diferents (Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i Cos Nacional de Policia), es van fer una cinquantena de detencions i es van identificar 105 persones.

El jutge va prendre declaració ahir dissabte a 37 detinguts. En va decretar presó provisional per a tretze d'ells, mentre que la resta han quedat en llibertat amb diferents mesures cautelars.

En aquesta macroperació policial contra el tràfic de drogues es van decomissar més de dos quilos de cocaïna, tres d'heroïna i 2.180 pastilles. De moment, la causa continua oberta.

Els detinguts oferien diferents tipus de drogues -i també Viagra- a turistes a les principals zones d'oci de Barcelona i des de domicilis. També distribuïen heroïna a consumidors de la capital catalana. La xarxa actuava al Raval i al front marítim de Barcelona.

ARXIVAT A:
Narcotràfic
Anar al contingut