Dibuixos dels nens a Port Aventura
Dibuixos dels nens a Port Aventura

Posa't la Gorra a Port Aventura, 15 anys de solidaritat amb el càncer infantil

Pares de nens amb càncer demanen que es reconegui la discapacitat quan són diagnosticats

RedaccióActualitzat

Port Aventura acull un any més el Posa't la Gorra, la iniciativa en solidaritat amb el càncer infantil. I avui estan d'aniversari, perquè s'ha arribat a la 15a edició. Com ja és habitual, diversió i compromís s'han unit a favor dels nens malalts i de les seves famílies.

Passar-s'ho bé i recaptar fons per a la Casa del Xuclis, aquests són els objectius del Posa't la Gorra. Una casa per a nens amb càncer i les seues famílies, que els permet estar a prop de l'hospital i per on han passat ja més de 500 famílies.

Des de l'AFANOC, l'Associació de Familiars i Nens Oncològics de Catalunya, es fomenta que els nens amb càncer i les seues famílies tinguin temps per passar-s'ho bé i desconnectar de l'hospital.

En la lectura del manifest s'ha reivindicat que s'aprovi una llei que faciliti que els nens malalts de càncer rebin les ajudes de seguida que se'ls detecti la malaltia.

"Entre el moment que el nen queda diagnosticat fins que se li reconeix la discapacitat poden passar molts mesos per tràmits burocràtics, demanem que des del moment que tingui el diagnòstic ja tingui concedida aquesta discapacitat."

Els més reivindicatius són els nens que, amb els seus dibuixos, envien un missatge clar, "posa't la gorra".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut