La Pompeu Fabra és la universitat més productiva de l'estat espanyol
La universitat Pompeu Fabra, capdavantera a l'estat espanyol.
Madrid

Pompeu Fabra, Barcelona, Autònoma i Politècnica, entre les vuit primeres universitats de l'estat

La Universitat Pompeu Fabra encapçala el rànquing de les més productives de l'estat espanyol. L'estudi també situa la Universitat de Barcelona, l'Autònoma i la Politècnica de Catalunya entre els vuit centres capdavanters en resultats i en innovació i desenvolupament tecnològic.

RedaccióActualitzat
Quatre universitats catalanes estan entre les vuit millors de l'estat espanyol en resultats i productivitat, segons un estudi elaborat per l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques. El rànquing l'encapçala la Pompeu Fabra i també inclou la Universitat de Barcelona, la Politècnica de Catalunya i l'Autònoma de Barcelona en els vuit primers llocs d'un total de 48 universitats analitzades. La Politècnica de Madrid és la líder en innovació i desenvolupament tecnològic.

A través de la direcció www.u-ranking.es, aquest estudi pretén ser una eina per als estudiants per veure quina universitat és la que més els convé basant-se en diferents variables com la docència, la investigació, la innovació o el desenvolupament.
Anar al contingut