Morante de la Puebla en la corrida de dijous a El Puerto de Santa María, a Cadis
Morante de la Puebla en la corrida de dijous a El Puerto de Santa María, a Cadis

Polèmica per una plaça de toros plena a Cadis on no es respectaven les distàncies

Els organitzadors de la corrida d'El Puerto de Santa María defensen que van vendre un nombre permès d'entrades i que la seguretat estava garantida

Roger FontellesActualitzat

Les xarxes bullen en veure com la plaça de toros d'El Puerto de Santa María, a Cadis, estava plena de gom a gom i no es guardava la distància de seguretat entre els assistents. Les imatges que han indignat la comunitat són de dijous, amb motiu del 140è aniversari de la plaça gaditana.

La indignació per part dels internautes no s'ha fet esperar. Molts no entenen com es respecten les mesures de seguretat a teatres, cinemes, estadis de futbol -que no permeten espectadors- i, en canvi, les mesures no es respecten en les corrides, com es pot apreciar a les imatges que uns quants assistents van compartir a les xarxes, com la diputada del PP al Parlament Europeu Isabel Benjumea.

 

Els organitzadors es defensen

Els organitzadors defensen que van vendre un nombre permès d'entrades i que la seguretat estava garantida. En declaracions a Europa Press, detallen que l'aforament de la plaça es va "reduïr al 50 per cent i que la mascareta era obligatòria", i "es van prendre totes les mesures que va exigir la Junta d'Andalusia", com disposar de gel hidroalcohòlic i prendre la temperatura.

Endavant Andalusia ha registrat una pregunta al Parlament andalús perquè el conseller de Salut i Famílies andalús, Jesús Aguirre "doni explicacions sobre quines mesures es van prendre".

No és el primer cas polèmic al món taurí. Fa uns dies, en la festa Colombinas 2020, a Huelva, també van circular unes imatges on s'apreciava que amb prou feines es complia la distància recomanada entre persones, i molts dels assistents no portaven la mascareta posada.

ARXIVAT A:
Coronavirus Andalusia
Anar al contingut