Barcelona

Plastic Express no fa les urnes del referèndum perquè "no ens han dit quan ni com es pagaria"

RedaccióActualitzat

Una de les empreses candidates a fabricar les urnes per al referèndum, Plastic Express, nega que s'hagi retirat per no complir els requisits econòmics i diu que el motiu real és que no tenien prou informació -per part del govern- sobre els terminis de pagament i la data d'entrega de les urnes. Així ho ha assegurat el portaveu d'aquesta empresa, Andreu Marquès, a "El matí de Catalunya Ràdio":

"En cap moment se'ns ha comunicat. No ens han dit quan es faria el pagament ni com."

Andreu Marquès també ha negat categòricament que hagin rebut cap mena de pressió per retirar-se del concurs públic.

"Marquès: No vam acabar de presentar tota la documentació perquè no teníem tota la informació que necessitàvem.

Terribas: Heu rebut alguna pressió d'algú per retirar-vos?

Marquès: No, en absolut. Ni ha vingut la Guàrdia Civil, ni han vingut els Mossos, ni la Municipal."

El portaveu de Plastic Express ha manifestat també que no estaven disposats a assumir el cost de la comanda sense saber quan cobrarien:

"Ens van demanar una sèrie de requisits. En aquesta segona ronda nosaltres volíem saber el sistema de finançament i una data màxima d'entrega com qualsevol comanda que fem. Estem parlant d'un volum de diners... Si la Generalitat està disposada a pagar-ho a 180 o 500 dies, no estem disposats a assumir-ho. No vam acabar de presentar tota la informació. Volíem unes garanties de cobrament i unes garanties de saber la data màxima d'entrega."

Marquès ha assegurat que si el govern els fes ara l'encàrrec directe de fabricar les urnes encara estarien a temps de servir-les abans de l'1 d'octubre.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut