Harry Styles en la gala dels Grammy 2023
Harry Styles en la gala dels Grammy 2023

Pena de presó per assetjar Harry Styles i enviar-li 8.000 cartes en un mes

La condemnada, de 35 anys, es va mudar del Brasil a Londres sense avisar ningú per estar més a prop del cantant britànic

RedaccióActualitzat

L'obsessió d'una dona brasilera pel cantant Harry Styles ha traspassat tots els límits. Ara, un tribunal de Londres l'ha condemnat a 14 setmanes de presó per assetjament.

Myra Carvalho, de 35 anys, va arribar a enviar al cantant 8.000 cartes --i algunes invitacions de casament-- en menys d'un mes, moltes de les quals eren manuscrites. És més: va arribar a presentar-se al domicili de Styles per donar-li les cartes ella mateixa.

L'obsessió de Carvalho era tan gran que el desembre passat es va mudar del Brasil --sense avisar la seva família-- a un hostal de l'oest de Londres. Era la manera d'estar a prop de l'exmembre de la banda One Direction i poder esbrinar on vivia. Llavors va començar a enviar-li cartes. 

El cas va arribar a judici al mes de febrer i aquesta setmana s'ha fet pública la condemna del Tribunal de la Cort de Harrow. La dona ha acceptat els càrrecs d'assetjament amb agreujant d'alarma o angoixa greu

A més de la pena de presó, també se li ha imposat una multa de 134 lliures (uns 155 euros) i una ordre d'allunyament de deu anys. Això significa que Carvalho no podrà assistir a cap esdeveniment o concert on Styles actuï i, encara menys, posar-se en contacte amb l'artista.

ARXIVAT A:
Regne Unit
Anar al contingut