Leire Pajín ha dit que la decisió final dependrà de les converses amb els grups parlamentaris. (Foto: EFE)
Leire Pajín admet que la reforma laboral podria tramitar-se com a projecte de llei. (Foto: EFE)
Barcelona

Pajín: "Si he d'escollir entre eliminar l'impost de successions o les retallades a salut, ho tinc molt clar"

La ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, ha qüestionat les retallades que el govern de la Generalitat vol aplicar al sistema de salut després d'haver eliminat l'impost de successions. I ha assegurat que si ella hagués d'escollir "entre eliminar l'impost de successions o retallades a sanitat", ho tindria "molt clar". En qualsevol cas, ha manifestat que "no tots els governs retallen igual".

Actualitzat
Pajín ha sentenciat: "La meva aposta i la del president Zapatero és que no hi hagi retallada en l'estat del benestar". I en la mateixa línia, ha afegit: "Es poden prendre mesures d'estalvi i eficiència que permetin garantir que la sanitat pública mantingui els seus nivells de qualitat" sense aplicar retallades en l'estat de benestar.

La ministra ha recordat també que ha vingut a Catalunya "per l'aplicació d'una mesura d'estalvi i eficiència com són les monodosis de medicaments que aquesta setmana començaran a aplicar-se". Una mesura que preveu aplicar al seu ministeri per reduir la factura.
Anar al contingut