Oques Grasses torna als escenaris després de publicar el sisè disc (ACN/Gemma Sánchez)

Oques Grasses llança el disc "Fruit del deliri", amb ritmes electrònics, de rap i de reggaeton

La setmana que ve, el grup osonenc comença la gira del nou àlbum per diversos festivals dels Països Catalans, que els durà a Barcelona al juliol

Redacció/ACNActualitzat

Aquesta mitjanit s'ha publicat el sisè disc d'Oques Grasses, molt esperat pels fans del grup osonenc. Es titula "Fruit del deliri" i arriba tres anys després de l'anterior, el celebrat "A tope amb la vida". 

Són dotze temes d'estils diversos que inclouen col·laboracions amb Julieta, Figa Flawas i Al·lèrgiques al Pol·len. 

Conté balades marca de la casa, com "Sort de tu", però també un munt d'estils, que van des del rap de "Com està el pati" o el reggaeton de "Gossejo" fins a melodies com "Córrer pels camps".

"Sé que no ho he fet bé 30.000 cops, jo també he estimat malament, se'm fa difícil reconèixer els meus errors. Jo vull córrer pels camps com quan tenia deu anys", diu la lletra d'aquest tema intimista. 

Portada de "Fruit del Deliri", el sisè disc d'estudi d'Oques Grasses(ACN/Pere Francesch)

També parlen d'amor amb els ritmes electrònics de "Molta tralla": "T'enganyaria si et digués que ets l'amor de la meva vida. Si fes veure que em crec la meva mentida, carregant aquest pes, no podria viure."

Ara fa dues setmanes, Oques Grasses va avançar un primer tema del disc, "Com està el pati", i el seu videoclip.

Josep Montero, compositor i cantant d'Oques Grasses (ACN/Gemma Sánchez)

"Fruit del deliri" arriba poc més d'un any després que Oques Grasses omplís el Palau Sant Jordi amb 18.400 persones, una xifra rècord d'assistència en aquest recinte.


Nova gira pels Països Catalans

El retorn als escenaris serà a partir de la setmana que ve, el 20 d'abril, al festival Cruïlla DO Terra Alta, i una setmana més tard actuaran a l'Strenes de Girona.

Al maig seran al Pirata Beach Festival de València i al juny, al Sensenom Festival de Palma, al Cabró Rock de Vic i al Beach Festival de Calafell

Oques Grasses arribaran a Barcelona el 13 de juliol, al Cruïlla, després de passar pel Canet Rock i el Pirata Beach Festival de Gandia, i abans de ser a l'Empordà Music Festival de la Bisbal i al Sons del Món de Roses.

També tenen data per actuar a Madrid, ja a la tardor, el 4 d'octubre. 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut