Natació

Ona Carbonell i Marga Crespí aconsegueixen el bronze a la final de duo tècnic

L'equip format per Ona Carbonell i Marga Crespí van aconseguir la medalla de bronze a la final de duo tècnic amb 93.8 punts. L'or va acabar en mans de les favorites, les russes, i la plata va ser per a la parella xinesa.

Actualitzat
L'equip format per Ona Carbonell i Marga Crespí va aconseguir la medalla de bronze a la final de duo tècnic amb 93.8 punts. L'or va acabar en mans de les favorites, les russes, i la plata va ser per a la parella xinesa.

Ona Carbonell i Marga Crespí es van penjar el bronze en la final de la modalitat de duo tècnic després d'interpretar una corografia de "Zapateado". Tot i aconseguir menys puntuació que a la preliminar del matí, aquest diumenge a la tarda, amb 93.8 punts van aconseguir el tercer lloc. Per davant seu, les xineses, amb una coreografia inspirada en l'Índia, van acabar amb una puntuació de 94.9 i la medalla de plata. L'or va acabar en mans de les favorites, les russes, que amb una rutina molt física i amb un homenatge a Michael Jackson van aconseguir una puntuació de 97.3.

És la primera medalla per Marga Crespí i la segona per Ona Carbonell, que té un altre bronze en solo tècnic.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut