Barcelona

Òmnium Cultural valora la manifestació com un "èxit" i recorda als polítics que ara han de treballar "conjuntament"

L'organització convocant, Òmnium Cultural, considera que la manifestació ha estat un èxit. La presidenta, Muriel Casals, ha tret importància a l'escridassada d'un grup de manifestants que ha obligat el president de la Generalitat, José Montilla, a abandonar la marxa, i ha destacat la unió del poble català i que ara la feina és dels polítics.

Actualitzat
La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha afirmat que sentia "felicitat" per la multitud que ha participat a la manifestació i ha congratulat també totes les entitats participants. Poc abans de començar la manifestació ha remarcat que ha estat un èxit, més del que esperaven. "Serem invulnerables si estem junts, no hi ha tribunal que ens tombi", ha afirmat. Fent referència a la manifestació de 1977, on van assistir un mil·lió de persones, ha dit que "han passat molts anys". "Ara aconseguirem encara més coses", ha conclòs.

Les formacions polítiques han pogut veure que hi ha un xoc de voluntats, "la del poble català que diu que això no pot ser" perquè creu que han rebut una agressió molt forta, "amb una llei injusta que vol imposar un tribunal espanyol".

Muriel ha destacat que tots els catalans, de diferents orígens i ideologies, s'han unit avui i ara els polítics han de "fer la feina forta" i han de "triar la voluntat del seu poble". Considera que és important que "oblidin les discrepàncies" i que treballin "conjuntament".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut