La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, atén als mitjans a la Fira de l'Oli de les Borges
La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, atén als mitjans a la Fira de l'Oli de les Borges

Nogueras reclama "actuar per responsabilitat" a tots els que han avalat la "injustícia i abusos" de la cúpula judicial

Actualitzat

ACN Les Borges Blanques - La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha carregat aquest diumenge contra la cúpula judicial espanyola i ha afirmat que per "omissió o acció" són els "màxims responsables" de la situació sociopolítica i judicial que "pateix" Catalunya en els darrers anys. "És una realitat que ni el mateix govern espanyol pot obviar i, per tant, reclamem que s'actuï", ha dit en una visita a la Fira de l'Oli de les Borges Blanques. En aquest sentit, Nogueras ha demanat que "tots els que han avalat la injustícia i abusos perpetrats per part de la cúpula judicial actuïn per responsabilitat". La juntaire ha fet referència també a les negociacions per les esmenes a la llei d'amnistia i creu que encara "hi ha marge".

Nogueras ha considerat que l'amnistia és una de les "actuacions imprescindibles" fruit del context actual a Catalunya, del qual responsabilitza a la cúpula judicial espanyola. "Són els màxims responsables i no faria falta cap llei d'amnistia si no fos per aquesta actuació injusta i d'abús de l'Estat", ha afegit.

Pel que fa a les esmenes a la llei d'amnistia, Nogueras ha assegurat que "batallaran fins a l'últim minut" i que encara "hi ha marge" per arribar a acords. "Que hi entri tothom i que sigui d'aplicació immediata", ha conclòs.

Anar al contingut