No hi ha gesta a Paterna i el Santboià es queda sense l'ascens en l'any del centenari (1-0)

L'ascens a Segona B continua resistint-se-li i el Santboià haurà d'esperar a una tercera oportunitat per pujar de categoria. L'equip de Miguel López ho ha intentat de valent, però la llosa de l'1-2 a l'anada i la falta de punteria en els últims metres han evitat que els catalans donessin la sorpresa i poguessin brindar-li al club, en l'any del seu centenari, el tan anhelat ascens. Amb el partit decidit, el València ha marcat l'únic gol del partit i ha condemnat l'equip del Baix Llobregat a jugar un any més a Tercera. Això no taca, però, la gran temporada que ha fet el conjunt de Sant Boi.

El filial valencianista ha posat la por al cos dels catalans quan només començar ha provocat que Javi Pérez enviés una pilota al pal de la seva pròpia porteria per evitar un perillós atac xe. A partir d'aquest moment, però, el Santboià ha reaccionat i ha passat a dominar l'enfrontament, tot i que cap de les seves nombroses i clares aproximacions -Gallart, Cullà...- han acabat amb un gol que hauria canviat l'eliminatòria.

La insistència i l'esforç dels del Baix Llobregat ha pesat en les cames dels de Miguel López durant una segona part que se'ls ha fet molt llarga. El Santboià ho ha intentat, però a mesura que passaven els minuts anava disminuint la força dels atacs dels rojos. Amb tot decidit, Cristian García ha marcat l'únic gol del partit en aprofitar una bona passada de la mort. D'aquesta manera, el filial valencianista torna a Segona B només una temporada després de perdre la categoria.

Per segon cop en la seva història -el primer va ser en la temporada 95-96-, el Santboià es queda sense pujar a Segona B just en l'any del seu centenari.