Ayuso ha recordat la seva etapa universitària en recollir el títol (EFE/Zipi Aragon)

"No fa res per nosaltres": el discurs d'una alumna contra Ayuso en un acte a la Complutense

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha rebut el títol d'alumna il·lustre de la facultat de Ciències de la Informació de la Complutense, un fet que ha indignat part de la comunitat educativa

RedaccióActualitzat

La facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid ha concedit el títol d'alumna il·lustre a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Una distinció que no ha agradat a alguns estudiants, que s'hi han manifestat en contra.

Abans, però, s'ha reconegut una alumna amb l'expedient més alt de la seva promoció. Es tracta d'Elisa María Trivino, que ha criticat la distinció a Ayuso: "Avui és un dia molt trist que ens l'han tirat per terra." Trivino ha volgut aprofitar el moment per lloar els seus companys d'aula: "Els il·lustres aquí realment són els que s'estan manifestant fora i els meus professors." L'alumna també ha criticat que Ayuso no fa res pels estudiants. Aquest ha estat el discurs que ha fet: 

 

Minuts més tard, Ayuso ha recollit el títol i s'ha referit a les crítiques de l'alumna: 

 

"Orgullosa de ser alumna de la universitat pública", ha dit, i ha explicat algunes de les anècdotes que han format part de la seva trajectòria universitària.


El reconeixement a Ayuso, "un insult"

Abans que comencés l'acte, s'ha establert un fort dispositiu policial i s'ha barrat el pas als que no tinguessin un carnet acreditatiu d'estudiant.

Una trentena d'estudiants s'han manifestat en contra de la distinció a Ayuso (EFE/ Eduardo Oyana)

Mentre, per una banda, se sentien consignes en suport a Ayuso, com ara "presidenta, presidenta", per l'altra se sentia "fora feixistes de la universitat."

Els que s'han manifestat en contra, al voltant d'una trentena, consideren que el nomenament d'Ayuso és un insult a la comunitat educativa i no l'accepten: 

"És increïble que la principal universitat pública de Madrid doni un premi a la capitana de les retallades, a la responsable de la destrucció de la sanitat pública i de tots els serveis públics."

 

ARXIVAT A:
Isabel Díaz AyusoComunitat de MadridUniversitatEducació
Anar al contingut