En Nil Monró es troba aïllat a l'hospital Clínic de Barcelona
En Nil Monró es troba aïllat a l'hospital Clínic de Barcelona

Nil Monró: el jove pacient de coronavirus viral a Catalunya

El jove de 22 anys informa a les xarxes socials davant la preocupació del seu entorn familiar i l'alarmisme social

Actualitzat

Nil Monró és un jove de 22 anys i és el segon cas de coronavirus confirmat a Catalunya. Davant de la preocupació dels seus familiars i el pànic social que provoca l'epidèmia, ha decidit explicar el seus dies a l'hospital Clínic de Barcelona.

Avui està aïllat a la unitat d'infecciosos de l'hospital. Els seus canals de difusió són Twitter, amb un fil amb gairebé 10.000 retuits, i un compte a Instagram amb 45.000 seguidors.

 

En Nil es va contagiar després de viatjar a la Fashion Week de Milà. Explica des del seu Twitter que en arribar a terres catalanes va començar a tenir símptomes de grip. Voluntàriament, va anar a l'hospital per fer-se les proves del coronavirus i va donar positiu.

 

Reconeix que en un primer moment el diagnòstic el va espantar, a causa del seu desconeixement dels efectes del coronavirus. Ara, a través d'un fil a Twitter i de diversos vídeos al seu compte d'Instagram, consciencia a través del seu cas particular.


L'alarmisme i l'ús de mascaretes

La calma és un dels missatges que més repeteix en Nil Monró, sobretot en la compra de mascaretes. Amb un tuit argumenta que les mascaretes són prioritàries pels hospitals i pels pacients de risc.

 

També difon els principals símptomes inicials del coronavirus i obre línia directa a Instagram amb tothom que vulgui preguntar-li qüestions sobre el seu particular cas.

El pacient denuncia els atacs racistes a les xarxes socials arran de l'epidèmia i és feliç d'ajudar amb el seu testimoni a tranquil·litzar la població catalana.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Viral Xarxes socials Instagram
Anar al contingut