Nens i nenes ensenyen les portades dels llibres de literatura infantil que recomanen per Sant Jordi

Nens i nenes de 3 a 12 anys ens proposen llibres de literatura infantil per Sant Jordi

Hem demanat a petits i no tan petits que ens expliquin quins llibres llegeixen i recomanen per fer un bon regal per Sant Jordi

RedaccióActualitzat

La literatura infantil passa per un bon moment. Al nostre país es publiquen més de 10.000 llibres per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Contes tradicionals amb una nova mirada, clàssics, historietes i còmics, amb una gran aposta per les protagonistes femenines. Apareixen nous segells editorials i se'n consoliden d'altres.

Les principals recomanacions ens les fan els mateixos nens i nenes amb lectures que més els agraden.
 

Recomanacions de 3 a 5 anys

Els lectors més petits de la casa recomanen lectures amb una gran presència de les il·lustracions. Des d'animals a personatges fantàstics i, sobretot, que parlin de les emocions. Hi ha sèries que els animen a llegir perquè estan impresos amb lletra lligada.


Recomanacions de 6 a 9 anys

L'aposta d'aquesta franja d'edat són els llibres que els expliquen històries fantàstiques. Bruixes i bruixots, vampiresses, robots que parlen i, també, comença la gran aposta pels còmics i el manga.

Recomanacions de 10 a 12 anys

Els lectors més experts prefereixen les novel·les de fantasia, personatges amb qui es puguin identificar, amb una mirada cap a les històries que defensin la justícia social i la igualtat. La literatura il·lustrada, el manga i el còmic tornen a ser, també, lectures estrella. 

 

ARXIVAT A:
LiteraturaSant Jordi Recomanacions Sant Jordi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut