Michael W. Carroll, cofundador de Creative Commons, és un dels ponents que participarà a l'Enter Forum.
Michael W. Carroll, cofundador de Creative Commons, és un dels ponents que participarà a l'Enter Forum.
Barcelona

Neix Enter Forum, un espai per al debat i la reflexió sobre internet i les xarxes socials

La primera edició se celebrarà el dies 16, 17 i 18 de juny al CCCB de Barcelona i comptarà amb deu ponents de prestigi internacional

RedaccióActualitzat

Com afecta la irrupció d'internet i les xarxes socials la societat actual? Són conscients els usuaris de l'exposició pública que representen? Ha canviat la percepció de la privacitat? Enter Forum neix amb la voluntat d'obrir un diàleg constructiu, responsable i multidisciplinari sobre l'ús de les noves tecnologies i, alhora, convertir-se en un espai de debat i reflexió.

El fòrum, que celebrarà la primera edició els dies 16, 17 i 18 de juny al CCCB de Barcelona, compta amb la participació de deu especialistes de prestigi internacional que exposaran els seus punts de vista a través d'una sèrie de conferències.

 

Els ponents i els seus camps d'estudi

Les ponències d'Enter Forum estaran dividides en cinc grans blocs (el legal, l'educatiu, l'humanístic, el social i el relacional) i en cadascuna d'elles hi participaran dos especialistes. En acabar les seves intervencions, hi haurà una taula rodona amb el públic assistent.

La intenció és connectar col·lectius diferents que comparteixin les mateixes preocupacions sobre internet, i oferir-los un espai per al diàleg, un punt de trobada amb conferències, projecció de documentals i workshops.

Per què un Enter Forum a Barcelona?

Gràcies a esdeveniments com el Mobile World Congress, Barcelona s'ha consolidat com una de les capitals de les noves tecnologies. Per això, la ciutat està en el millor moment per proporcionar l'espai i els complements necessaris per a una reflexió polièdrica sobre internet i les xarxes socials.

Viure i relacionar-se al segle XXI

Enter Forum, amb una marcada voluntat divulgativa, vol obrir el debat sobre les oportunitats i els riscos que impliquen aquestes noves tecnologies tant a escala social com educativa.

Tots utilitzem internet cada dia

Tots ens trobem davant situacions desconegudes quan interactuem amb les xarxes socials. Tots ens hauríem de preguntar com s'ha de fer un ús ètic i responsable d'aquestes noves eines de comunicació.

Enter Forum vol donar respostes, des de diferents angles, a molts dels interrogants que planteja la manera de viure i relacionar-se del segle XXI.

Anar al contingut