Barcelona

Munté: "Demano que no es jugui amb el meu nom, estic cent per cent al costat del president"

"Junts pel Sí té un únic candidat, no pas diversos, i els candidats ni s'improvisen, ni s'inventen ni, de bon tros, s'imposen", diu Munté

RedaccióActualitzat

La vicepresidenta i portaveu del govern, Neus Munté, ha exigit a la CUP que "no jugui" amb el seu nom com a possible alternativa a Artur Mas per ocupar la presidència de la Generalitat. Uns minuts abans de començar el ple extraordinari per aprovar la resolució per declarar l'inici del procés cap a la independència, Munté ha volgut sortir al pas de les especulacions. "Demano que no es jugui amb el meu nom, estic cent per cent al costat del president." I ha afegit:

"Junts pel Sí té un únic candidat, no pas diversos, i els candidats ni s'improvisen, ni s'inventen ni, de bon tros, s'imposen", ha subratllat.

Munté ha deixat clar que tot el govern dóna suport a Mas: 

"El govern està perfectament alineat amb aquesta postura; demano que es continuï treballant per arribar a un acord, perquè el que tenim entre mans és molt important", ha insistit.

Quan li han preguntat si en cas extrem, davant la constatació del rebuig de la CUP a investir Mas, estaria disposada a assumir la responsabilitat de dirigir el govern, ha assegurat que "no hi ha cap possibilitat".

"Hi ha moltes persones que s'han sumat al procés perquè al capdavant hi ha una persona com el president Mas", ha afegit Munté, que ha destacat: "El que farem és tan important, i el que vindrà després també, que no hauríem de perdre el temps amb travesses de noms."

"Som una societat madura, i aquest grau de maduresa és exigible a tots els grups parlamentaris, del primer a l'últim", ha sentenciat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut