Vuit persones van intentar reanimar les víctimes fins a l'arribada dels equips d'emergència

Moren dues persones que feien barranquisme a Gorgol, a Osca

Les víctimes són dos homes veïns de Saragossa que van entrar al barranc malgrat l'alerta de pluges fortes que han fet créixer el cabal i la força del riu

Redacció/Agències

Dues persones han mort aquest dissabte al barranc de Gorgol, a Tramacastilla de Tena, a Osca. Les víctimes són dos homes veïns de Saragossa de 31 i 34 anys.

La Guàrdia Civil ha rebut un avís de rescat cap a les dues del migdia, quan uns testimonis han alertat que dues persones no podien sortir del gorg. Fins al lloc de l'accident, al municipi de Sallent de Gállego, s'hi han desplaçat un equip del GREIM --Grup de Rescat i Intervenció de Muntanya-- de Panticosa i una ambulància medicalitzada, però no han pogut salvar la vida dels dos barranquistes, que haurien mort ofegats.

Les pluges intenses han fet augmentar el cabal del riu, que baixa amb molta força

Les condicions meteorològiques no han permès fer ús d'un helicòpter de rescat.

Quan els equips d'emergències han arribat a la part final del barranc han trobat un grup de vuit persones que estaven fent maniobres RCP als dos homes. Els agents i els equips especialitzats han continuat amb les tasques de reanimació durant mitja hora més, fins a l'arribada de l'ambulància. El metge només ha pogut certificar la mort dels dos barranquistes.

Les víctimes són dos veïns de Saragossa de 31 i 34 anys

Les dues víctimes van entrar al barranc malgrat l'alerta del fort i abundant cabal del riu per les pluges intenses.

Les víctimes van entrar al barranc de Gorgol, a Tramacastilla de Tena, malgrat l'alerta de pluges fortes (Guàrdia Civil)

L'equip del GREIM de Panticosa s'està encarregant de la investigació de les causes de l'accident, que traslladarà a un jutjat d'instrucció de Jaca. Els cadàvers han estat portats a Osca a l'espera de l'autòpsia.

 

 

ARXIVAT A:
Aragó
Anar al contingut