Unitats dels bombers de Mallorca, en una imatge d'arxiu (Bombers de Mallorca)

Moren dos excursionistes atrapats per la crescuda del torrent de Lassarell, a Pollença

Una companya ha avisat cap a les quatre de la tarda que tres excursionistes havien quedat atrapats al torrent de Lassarell

Redacció/Europa Press

La Guàrdia Civil ha confirmat que s'han trobat sense vida els cossos de dos homes que havien quedat atrapats per la pluja al torrent de Lassarell, a Mallorca.

A tots dos els havia atrapat la intensa pluja al torrent de Lassarell, a la localitat de Pollença. També hi havia quedat atrapada una dona que, segons la mateixa Guàrdia Civil, ha estat rescatada en perfectes condicions.

L'operació de recerca de tots tres, d'entre 29 i 37 anys, s'ha fet conjuntament entre els Bombers de Mallorca i el Grup de Rescat i Intervenció a Muntanya de l'institut armat.

L'incident ha passat cap a les 15.50 d'aquest dilluns, quan una amiga dels atrapats, que anava davant del grup i ja era a l'últim salt del torrent, ha donat l'alerta en veure que els seus companys no arribaven.

L'AEMET havia activat per aquest dilluns una alerta taronja per onatge i una de groga per pluges, vents i tempestes tant a Mallorca com a Menorca, mentre que hi havia una alerta per risc de vent i onatge a Eivissa i Formentera.

 

ARXIVAT A:
PolicialIlles BalearsBombersMeteorologia
Anar al contingut