Desplegament d'emergències al lloc de l'atropellament mortal
L'atropellament mortal ha passat a les portes del col·legi Fomento Montealto (Europa Press/Emergencias Madrid)
Madrid

Mor una nena de 6 anys atropellada a la sortida d'una escola a Madrid

Dues menors més han quedat ferides greus davant el col·legi Fomento Montealto, al barri de Mirasierra

RedaccióActualitzat

Una nena de 6 anys ha mort atropellada per un vehicle a la sortida d'una escola a Madrid, on han quedat ferides de gravetat dues menors més, de 10 i 12 anys.

Els fets han passat al barri de Mirasierra, segons ha informat Emergències Madrid.

La Policia Municipal investiga l'atropellament, que ha passat aquest dijous a les 17.30 a la porta principal de l'escola Fomento Montealto, un centre privat situat al carrer La Masó del districte de Fuencarral-El Pardo, al nord de la ciutat.

Segons diversos testimonis i fonts de la investigació, la persona que conduïa el turisme s'ha confós quan volia fer marxa enrere per aparcar i ha atropellat frontalment les nenes, que són alumnes del centre però no tenen cap vincle familiar.

La policia encara no ha confirmat les circumstàncies de l'accident.

La policia ha interrogat tant els testimonis com la dona que ha atropellat les menors, que ha continuat al lloc després del sinistre i estava acompanyada del seus fills, que van a la mateixa escola que les víctimes. La conductora ha donat negatiu al control d'alcohol i altres drogues. 


Els serveis d'emergències no l'han pogut salvar

L'impacte ha causat traumatismes greus a les tres nenes i la més petita ha entrat en parada cardiorespiratòria.

Tot i que agents municipals i bombers de l'ajuntament han estat els primers d'arribar al lloc, les maniobres de reanimació que li han fet no han pogut salvar-li la vida. 

Les altres dues menors han rebut assistència del Samur-Protecció Civil, que ha desplegat dos campaments d'emergència al lloc dels fets.

La nena de 10 anys té un traumatisme abdominal i ha estat evacuada a l'Hospital Niño Jesús amb pronòstic greu, mentre que a la de 12 l'han traslladat a l'Hospital de La Paz amb un traumatisme cranioencefàlic moderat. Totes dues es troben estables dins la gravetat, segons fonts hospitalàries citades per Europa Press.

Una psicòloga ha atès els pares de la nena que ha mort. 

L'entrada del col·legi d'on sortien les tres nenes atropellades (Google Street View)
L'entrada del col·legi d'on sortien les tres nenes atropellades (Google Street View)

El sinistre ha provocat un fort impacte entre les famílies que en aquella hora recollien els infants als col·legis de la zona.

L'àrea de l'escola on han passat els fets està molt transitada i a la mateixa porta del col·legi hi ha una rotonda.

 

ARXIVAT A:
MenorsTrànsit
Anar al contingut