La dona ha mort a l'hospital abans de la mitjanit (SEM)

Mor una dona de 80 anys atropellada per una furgoneta a Nou Barris, a Barcelona

L'accident ha passat aquest divendres a la tarda i la dona ha mort, unes hores més tard, a l'hospital

Una dona de 80 anys ha mort aquest divendres a la nit després de ser atropellada per una furgoneta al districte de Nou Barris de Barcelona, segons ha informat la Guàrdia Urbana, que ha mostrat el seu condol a la família.

L'accident va passar cap a les sis de la tarda, quan la víctima va ser envestida per una furgoneta a l'altura del número 274 del passeig de Fabra i Puig, a tocar de la plaça de Virrei Amat. La dona va ser traslladada d'urgència a un centre hospitalari, on ha mort abans de la mitjanit.

Es tracta de la cinquena víctima mortal per accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any 2024 segons el registre oficial, que no comptabilitza, però, totes les víctimes, ja que deixa fora, per exemple, les que tenen l'accident en àrees restringides com al port de Barcelona. Allà hi va morir una dona el 21 de gener passat atropellada per un camió, i que no està inclosa en el registre oficial.

Sí que s'hi han inclòs un noi de 21 anys que va morir al gener en un accident a la ronda Litoral de Barcelona, un altre de 32 anys que va perdre la vida deu dies després quan anava de passatger en una moto que va topar amb un camió a l'avinguda Meridiana, un motorista de 59 anys que va morir al febrer també a la ronda Litoral i un altre a la mateixa ronda Litoral, a Sant Adrià de Besòs, a finals d'abril.

L'any passat va haver-hi 20 víctimes mortals per accidents de trànsit a la ciutat de Barcelona, gairebé la meitat --nou--, vianants.

A més, des de principi d'any, 39 persones han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades del SEM. Les últimes, dues persones que va morir aquest dilluns en un xoc frontal entre un camió i una furgoneta a la carretera C-12 a l'altura de Maials, al Segrià.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut