Un dels accidents mortals ha estat a la C-37, al seu pas per Sant Salvador de Guardiola (Google Maps)

Moren tres motoristes en tres accidents aquest cap de setmana a Catalunya

138 persones han mort en accidents de trànsit a les autopistes i carreteres catalanes aquest any, i 51 anaven amb moto

RedaccióActualitzat

Tres motoristes han mort a les autopistes i carreteres catalanes des de divendres. L'últim ha estat en un xoc frontal amb un turisme aquest diumenge a la carretera LP-9221, a l'altura de Lleida.

Els Mossos d'Esquadra han rebut avís de l'accident cap a les 14.00. S'hi han desplaçat dues patrulles de la policia i dues dotacions de Bombers de la Generalitat. Les causes s'estan investigant.


Accident a Sant Salvador de Guardiola

Aquest diumenge també ha mort un veí de Manlleu de 46 anys a conseqüència de l'accident de moto que va tenir dissabte a la tarda a la C-37, al seu pas per Sant Salvador de Guardiola, al Bages. Va ser un altre xoc frontal entre una moto i un cotxe.  El motorista va ser traslladat a l'Hospital Althaia de Manresa en estat crític i ha mort hores després.

En aquest accident, al punt quilomètric 89,3, també s'hi van veure implicats una altra moto i dos turismes més. Els Mossos van rebre l'avís a tres quarts de sis de la tarda de dissabte. Es van activar dues patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La circulació va estar tallada fins a les vuit del vespre, i aquest matí també ha calgut restringir el trànsit durant una hora i mitja per les tasques d'investigació que fan els Mossos.


Un altre motorista mort a Salt

Divendres va morir el cap de cuina de Can Roca de Girona, Dani Redondo, en un accident de moto a l'AP-7 al seu pas per Salt, al Gironès. En aquest cas, va ser una col·lisió per envestida, segons ha informat Trànsit. 

Amb aquestes últimes víctimes, són 138 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit. Dels 138 morts, 51 eren motoristes.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut