L'incendi s'ha produït a l'àtic, on els bombers han trobat l'home mort (ACN/Jordi Pujolar)

Mor en un incendi a Badalona el sospitós d'assassinar el veí de Vic desaparegut al gener

La víctima ha mort en un incendi de matinada en un àtic del carrer de Granada de Badalona

RedaccióActualitzat

Una persona ha mort aquesta nit en l'incendi en un habitatge al carrer de Granada de Badalona. Els bombers han rebut l'avís a quarts de dues de la matinada i en arribar-hi han trobat que el foc, que afectava l'àtic d'un edifici de planta i quatre pisos d'alçada, ja estava completament desenvolupat per la façana, per on queia material a la via pública.

Quan han aconseguit accedir al pis afectat i sufocar les flames, hi han trobat el cos sense vida d'un home.

Vuit dotacions de bombers s'han desplaçat a la zona i han treballat per extingir el foc i evitar que les flames s'escampessin als pisos contigus i inferiors. També s'hi han desplaçat set ambulàncies del SEM --que han atès un home que ha estat donat d'alta al mateix lloc-- i cinc patrulles dels Mossos, que s'han fet càrrec de la investigació de les causes de l'incendi.

Es dona la circumstància que l'home mort era sospitós d'homicidi. Els Mossos l'investigaven com a responsable de la mort del veí de Vic que va desaparèixer a finals de gener, el cap del qual va aparèixer a principis de març en un camí de Badalona i, una setmana després, el cos, en bosses de plàstic al barri de Gràcia de Barcelona.

Segons la Guàrdia Urbana, la víctima acumulava fins a dinou detencions per "delictes greus" com robatoris amb violència o intents d'assassinat.

Tots els veïns han estat evacuats com a mesura preventiva, tant els que s'han trobat a l'escala com un veí que s'havia confinat en un dels pisos de la segona planta.

També s'han revisat i ventilat els pisos de l'immoble afectat i els dels edificis del costat per descartar-hi un excés de fum i una afectació estructural. Un cop acabada la inspecció, els 33 veïns afectats han pogut tornar a casa.

 

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut