La comissaria dels Mossos d'Esquadra al barri de les Corts de Barcelona
La comissaria dels Mossos d'Esquadra al barri de les Corts de Barcelona
Barcelona

Mor un detingut a la comissaria de les Corts després de desplomar-se de forma sobtada

Un cas molt similar va passar el gener passat a la comissaria de Ciutat Vella

Actualitzat

Un home que estava detingut va morir dissabte, després de desplomar-se a la comissaria de les Corts dels Mossos d'Esquadra, a Barcelona. Segons expliquen fonts del mateix cos de policia, l'home va ser detingut divendres i va demanar ser atès per un metge.

Aquest és un dels drets que tenen les persones en el moment de ser detingudes, i el van visitar al CAP de la zona, on el metge no va detectar cap incidència.

L'home va ser detingut divendres a 3/4 d'11 de la nit per un cas d'abusos sexuals. Segons expliquen els Mossos, va passar la nit al calabós i al matí, després d'esmorzar, cap a 2/4 de 8, va caure inconscient de forma sobtada. Els agents que el tenien en custòdia en aquells moments li van practicar maniobres de reanimació i es va avisar el Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, però no van poder fer res per salvar-li la vida.

No han transcendit més detalls sobre la identitat de la persona morta i la causa de la mort l'haurà de determinar l'autòpsia.
 

Una altra mort similar

Aquest és el segon mort en dependències policials a Barcelona aquest any. Un cas molt similar va passar el 20 de gener passat: un noi de 18 anys, va morir a la comissaria dels Mossos de Ciutat Vella.

Detingut per un furt, el jove es va sentir indisposat i el van portar al CAP Pere Camps, on poc després li van donar l'alta. De nou al calabós, va morir de manera sobtada. L'autòpsia va descartar la mort violenta o traumàtica.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut