Barcelona

Mor l'actriu Mercè Lleixà als 49 anys víctima d'un càncer

L'actiu Mercè Lleixà ha mort aquest divendres a Barcelona víctima d'un càncer. Tenia 49 anys. Amb un llarg currículum en el món del teatre, va fer-se popular entre el gran públic pels seus papers a les sèries "Nissaga de poder", "Laura" o "El cor de la ciutat". Va treballar sota les ordres de Ventura Pons, el 1991, a "Què t'hi jugues Mari Pili?". Llicenciada per l'Institut del Teatre, va formar part de diversos muntatges. L'últim va ser "La Colometa", al Teatre Nacional de Catalunya.

Actualitzat
Nascuda a Roquetes va aconseguir fer-se un lloc en el món de la intepretació als anys vuitanta, poc després de llicenciar-se. El gruix dels seus treballs són al damunt d'un escenari amb més d'un quinxeza d'obres, com  "La cantant calba", "Valentina" o "Les dones sàvies".

De la mà de Ventura Pons, a la pel·lícula "Què t'hi jugues Mari Pili?", va obtenir el Premi Nacional de Cinema i el de l'Associació d'Actors i Directors de Catalunya. La seva última intervenció a la gran pantalla com a protagonista va ser a "El Kaseron", estrenada fa només una setmana, i digida per Fele Martínez.
Anar al contingut