Amb una trajectòria d'uns 50 anys com a actor, va aparèixer en desenes de pel·lícules destacades com "Rocky" o "Predator"
Amb una trajectòria d'uns 50 anys com a actor, va aparèixer en desenes de pel·lícules destacades com "Rocky" o "Predator" (Flickr)

Mor l'actor Carl Weathers, conegut pels seus papers a "Rocky", "The Mandalorian" i "Predator"

L'actor nord-americà va saltar a la fama per la interpretació d'Apollo Creed en quatre pel·lícules de la popular saga "Rocky"

RedaccióActualitzat

L'actor Carl Weathers, conegut pel seu paper en les quatre primeres pel·lícules de "Rocky", ha mort als 76 anys, segons ha informat la seva família en un comunicat. "Estem molt tristos d'anunciar la seva mort. Ha mort feliç mentre dormia", han apuntat.

"Amb les seves contribucions al cinema, a la televisió i a les arts, ha deixat una marca inesborrable. És reconegut a tot el món."

L'estatunidenc va saltar a la fama per la interpretació d'Apollo Creed a la popular saga "Rocky", aclamat pels seus combats antològics contra Sylvester Stallone, que exercia el paper de protagonista de la popular franquícia.


Weathers, amb una trajectòria d'uns 50 anys com a actor, va aparèixer en desenes de pel·lícules destacades com "Predator", "Action Jackson", "Happy Gilmore". A més, també va tenir el seu paper a la sèrie de televisió de l'univers Star Wars, "The Mandalorian".

Durant la dècada dels 70, va participar com a convidat en sèries com "S.W.A.T." o "Starsky and Hutch".

Entre altres projectes, Weathers va posar veu a un dels personatges animats de "Toy Story 4", i va participar en l'especial "'Toy Story of Terror".

Weathers, a més, també va ser jugador de futbol americà, ja que l'any 1970 va jugar una temporada a la lliga de futbol professional dels Estats Units, l'NFL, amb els Oakland Raiders.  

ARXIVAT A:
ObituariCinema
Anar al contingut