El gran somriure de llavis vermells de Hilda Siverio té més de 1,5 milions de seguidors a Tik Tok (@Hilda_59)

Mor la influencer Hilda Siverio, el gran somriure de llavis vermells contra el càncer

Amb més d'1,5 milions de seguidors a TikTok, la canària ha transmès optimisme i vitalitat davant la malaltia que li van detectar el 2014 estant embarassada

Actualitzat

Després de 8 anys afrontant dia a dia amb un gran somriure de llavis vermells el càncer que patia, aquest dijous ha mort a 52 anys Hilda Siverio. Aquesta dona, que s'ha convertit en una influencer a les xarxes, no només ha explicat sense dramatisme la seva història, sinó que amb el seu etern somriure ha donat alegria a totes les persones que com ella tenen càncer.

"Prefereixo morir-me que perdre la vida, i es perd en el moment en què deixes de viure-la."


Aquest és un dels lemes d'aquesta tinerfenya a qui l'any 2014, quan estava embarassada del seu tercer fill, li van detectar el tumor. Va decidir esperar fins a la setmana 33 de gestació perquè pogués néixer el nen i començar el tractament, però aleshores la malaltia s'havia estès. La soca havia mutat en un dels càncers més letals.

"Tres tumors a la mama esquerra amb metàstasi a la zona limfàtica i dos més en la dreta. No vaig veure el meu bebè fins al cap de 21 dies perquè em van estar fent proves i la mastectomia. Després van començar amb la químio, la més forta, i em van treure també els ovaris i les trompes", deia resumint el seu procés.

L'alcalde de Santa Cruz Tenerife, José Manuel Bermúdez, ha difós aquest dijous la notícia de la mort de la Hilda a les xarxes, que s'han omplert de milers de missatges de condol i suport a la família.

Des del 9 de gener, el procés de la malaltia s'havia agreujat i la Hilda va ingressar a l'hospital, ja amb tractament de cures pal·liatives, segons anava informant la família.

La popularitat de la Hilda ha obligat la seva filla gran --que apareix en molts dels seus posts-- a demanar privacitat per a la seva mare. La filla denunciava la insistència de molts seguidors de la seva mare exigint que els informés i fins i tot colant-se a l'hospital per fotografiar-la.

Però els missatges de la Hilda han transmès optimisme fins a l'últim moment.  Fins i tot es va disfressar per celebrar el carnaval de la seva ciutat, en un dels seus últims posts a TikTok.

Hilda Siverio tenia més d'un milió i mig de seguidors a TikTok, on el seu lema era "Que em mati el riure. Càncer amb humor".

També tenia més de 4.000 amics a Facebook, on es presentava amb la frase "Soc una dona que fa de la vida un motiu divertit per viure-la". En aquesta xarxa es va crear una comunitat de dones afectades pel càncer. I a Instagram, més de 330.000 persones seguien la Hilda.

 

 

El somriure de llavis vermells de la Hilda s'ha fet famós a les xarxes. Una dona vital que encomana vitalitat i que no ha amagat la seva mastectomia, ni el seu cos, sabent trobar i reivindicar la bellesa de les dones amb càncer.

Durant tots aquests anys, Hilda Siverio ha estat una dona solidària i activa amb la lluita contra el càncer.

ARXIVAT A:
CàncerXarxes socials ObituariFacebookInstagramTikTok
Anar al contingut