De los Reyes va treballar en sèries com Sleepy Hollow o The Rookie
De los Reyes va treballar en sèries com Sleepy Hollow o The Rookie (@delosreyeskamar)

Mor Kamar de los Reyes, famós pel paper de malvat al videojoc Call of Duty: Black Ops II

L'actor va saltar a la fama en el món dels videojocs per interpretar el malvat Raúl Menéndez a l'entrega de la famosa saga

Kamar de los Reyes, famós pel seu paper al videojoc Call of Duty: Black Ops II, ha mort a Los Angeles als 56 anys a causa d'un càncer, tal com ha informat la seva família en un comunicat.

L'actor va donar-se a conèixer amb la telenovel·la "One life to live", on interpretava el paper d'Antonio Vega, membre d'una banda que es reconvertia en advocat, primer, i a policia, després.

De los Reyes, parella de l'actriu Sherri Saum i pare de tres fills, va treballar en sèries com "Sleepy hollow" o "The Rookie", i va participar en algun capítol puntual de sèries de renom mundial com "CSI: Miami", "Castle" o "El mentalista".

Pel que fa al cinema, l'actor va aparèixer a "Nixon", d'Oliver Stone, on interpretava el lladre del Watergate Eugenio Martínez; a "Salt", on feia d'agent del servei secret, i a "La celda".

De los Reyes va saltar a la fama, també, en el món dels videojocs per interpretar el malvat Raúl Menéndez a Call of Duty: Black Ops II.

A partir d'aquell moment, l'actor va seguir participant en cada una de les entregues següents de la famosa saga: Call of Duty: Vanguard, Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Black Ops 4 i Call of Duty: Mobile.

En el moment de la seva mort, estava rodant la sèrie "All American", i recentment, havia treballat en la pròxima sèrie de Marvel "Daredevil" i en la minisèrie "Washington black".

ARXIVAT A:
ObituariCinemaVideojocs
Anar al contingut