Els dissenys de Cavalli eren extravagants i cenyits al cos (EFE)

Mor el dissenyador de moda italià Roberto Cavalli als 83 anys

L'inventor d'un mètode revolucionari per estampar cuir ha mort a la ciutat que el va veure néixer, Florència

RedaccióActualitzat

El dissenyador de moda italià Roberto Cavalli ha mort aquest divendres als 83 anys a Florència, la seva ciutat natal. Va convertir el seu nom en una marca de moda l'any 1970 i dos anys després va organitzar la primera desfilada. Cavalli destacava pels dissenys extravagants, estampats d'animals i peces exclusives.

Inventor d'un mètode revolucionari per estampar cuir, els dissenys de Cavalli tenien un estil inconfusible amb peces cenyides al cos i guarniments de plomes i pells.

L'èxit li va arribar durant la dècada dels 90, quan aquests dissenys excessius i fastuosos van enamorar personalitats com les Spice Girls, Jennifer Lopez o Christina Aguilera.

La companyia ha publicat un missatge de condol a les xarxes, de la mà del Director Creatiu, Fausto Puglisi: "Sempre sentiré el teu esperit amb mi."

 

En un comunicat publicat a X, Giorgio Armani ha lamentat la mort del dissenyador i ha demostrat el respecte que té per ell: "No puc imaginar una visió de la moda més diferent a la meva que la de Roberto Cavalli i, tot i això, sempre he tingut un respecte immens per ell."


Els vestits plens d'estampat animal o els texans estripats, emblemes del dissenyador, són tendència ara gràcies al retorn de la moda dels 2000.

Pare de sis fills, Cavalli va tenir l'últim fa un any, amb l'actual parella, una dona 40 anys més jove que ell.

ARXIVAT A:
ObituariModa
Anar al contingut