L'artista ha mort poques setmanes abans de fer els 35 anysaquest desembre (IG @alexiolabruja)

Mor el cantant de reggaeton Alexio d'un càncer de mama als 34 anys

A l'artista porto-riqueny, conegut com La Bruja i per cançons com "Tumba la casa" i "Tarará", li van diagnosticar la malaltia el 2017

RedaccióActualitzat

El cantant porto-riqueny de reggaeton Alexio ha mort als 34 anys a conseqüència d'un càncer. L'artista, conegut també com La Bruja, ha mort aquest dimarts després d'ingressar fa uns dies a l'hospital a causa d'un agreujament de la malaltia que li van diagnosticar el 2017.

Amb 1,2 milions de seguidors a Instagram, Alexio és un artista reconegut en el món de la música urbana per èxits com "Tumba la casa" i Tarará".

La seva mort s'ha sabut per la publicació que ha fet a Instagram un altre artista del ram, Benny La Jodienda:

"El gènere està de dol!!! Descansa en pau, rei meu!! Ets de les persones més especials que he conegut mai!! La teva amistat era incondicional!!"

El diagnòstic del càncer de mama va obligar La Bruja a deixar els escenaris, però la preocupació per la seva salut es va disparar quan fa unes setmanes AnuelAA i Arcángel, companys de professió, van llançar una crida per donar-li sang i plaquetes. L'artista havia ingressat en estat crític a l'hospital on ha acabat morint.

Alexio La Bruja, de nom real Víctor A. Rivera Rosado, va néixer el desembre del 1988 a la localitat de Carolina a Puerto Rico.

La seva carrera en el món de la música urbana va començar fa 18 anys, el 2005. Deu anys després, el 2015 li va arribar la fama amb l'èxit mundial de "Tumba la casa", en la qual compartia interpretació amb companys del gènere, --ara figures consolidades--, Daddy Yankee, Nicky Jam, Arcángel, Ñengo Flow, Zion, Farruko i De la Ghetto.

 

 

ARXIVAT A:
CàncerObituariMúsicaPuerto Rico
Anar al contingut