L'actor l'han trobat mort a casa seva al districte de Studio City, a Los Angeles (Flickr / Gage Skidmore)

Mor l'actor Lance Reddick, conegut per "The Wire" o "Lost", als 60 anys

L'actor i pianista també va participar a la sèrie de ciència-ficció "Fringe"

Redacció/AgènciesActualitzat

L'actor Lance Reddick ha mort aquest divendres als 60 anys, segons ha confirmat la seva representant, Mia Hansen, en un comunicat.

Reddick és conegut pel paper que va interpretar a l'aclamada sèrie de televisió "The Wire" i pel seu treball a la saga "John Wick", de pel·lícules d'acció.

Segons el comunicat de la representant, ha mort per causes naturals aquest divendres al matí. Segons el web de notícies de celebritats TMZ.com, que cita fonts de les forces de l'ordre, l'actor l'han trobat mort a casa seva, al districte de Studio City, a la ciutat nord-americana de Los Angeles, al voltant de dos quarts de deu del matí.

Reddick va aconseguir el seu primer paper important com a cap de policia Cedric Daniels a la sèrie d'HBO "The Wire"; ambientada a la seva ciutat natal de Baltimore.

Aquesta ficció ha estat àmpliament aclamada pel dur retrat que fa de la lluita urbana explicada des de la perspectiva de la policia, els narcotraficants i la gent que queda atrapada entre uns i altres.

Posteriorment, l'intèrpret va continuar fent-se un nom gràcies a la sèrie d'ABC "Lost", en què va interpretar Matthew Abaddon, un empleat de Charles Widmore.

També va participar en la sèrie de ciència-ficció "Fringe", en què va interpretar el paper clau de Phillip Broyles, cap d'una unitat de l'FBI.

En un rol molt semblant, el de cap de policia, va participar en el al drama policial ambientat a Los Angeles "Bosch". A la sèrie "John Wick" va interpretar Charon, un dels aliats del protagonista.

A més d'actor, Reddick també era pianista i va obtenir una llicenciatura en composició clàssica a l'Eastman School of Music de la Universitat de Rochester. El 2007 va publicar un àlbum de jazz, "Contemplations and Remembrances".

ARXIVAT A:
Estats UnitsObituariCinema
Anar al contingut