El Vendrell

Montilla atribueix el desplegament de l'Estatut a "governs progressistes" a Catalunya i Espanya

El president de la Generalitat, José Montilla, afirma que el desplegament de l'Estatut avança perquè hi ha "governs progressistes a Catalunya i a Espanya". Montilla ha fet aquestes declaracions en un sopar organitzat pels socialistes al Vendrell i a només dos dies que es compleixin tres anys des que va entrar en vigor el nou Estatut.

Actualitzat
Diumenge es compliran tres anys de l'entrada en vigor del nou Estatut i el president de la Generalitat ha atribuït aquest divendres a la nit la seva aplicació al fet que hi ha "governs progressistes" a Catalunya i Espanya.

Montilla ho ha dit en un sopar amb militants socialistes al Vendrell on ha criticat que amb els governs de CiU a Catalunya i del PP a Espanya la reforma estatutària va quedar "en via morta" i tampoc es va desplegar en la seva totalitat l'Estatut del 1979.

José Montilla també ha destacat els principals èxits del desplegament del text: el nou sistema de finançament i ha afegit que considera decisiu guanyar les pròximes eleccions per continuar el desplegament de l'Estatut.
Anar al contingut