Els organitzadors de la Marxa de la Boira amb els cartells de l'esdeveniment i acompanyats de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el 13…
Els organitzadors de la Marxa de la Boira amb els cartells de l'esdeveniment i acompanyats de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el 13 de desembre de 2016. (Horitzontal)

Mollerussa acollirà la tercera Marxa de la Boira que vol potenciar el turisme de la zona

Actualitzat

ACN Mollerussa.-Mollerussa serà seu el proper 15 de gener de la 3a edició de la Marxa de la Boira, una iniciativa impulsada pel Club de la Boira i Marxa.cat amb la col·laboració dels ajuntaments de Mollerussa, Vilanova de Bellpuig i la Diputació de Lleida que té per objectiu posar en relleu el potencial turístic del territori de la plana d'Urgell i la boira com a element característic. Així ho han explicat aquest dimarts l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona i els dos organitzadors de la marxa, la Irene Barón i el Roger Tutusaus, els quals han afegit que la inscripció es tancarà als 700 participants després que les anteriors edicions fossin 200 i 400 respectivament. Durant el recorregut, els participants disposaran d'informació turística sobre els diferents indrets per on passarà la marxa i avituallaments amb productes de proximitat.

A l'arribada a destí, hi haurà una gran degustació de cassola de tros d'hivern o vegetariana, també hi haurà productes de proximitat relacionats amb la boira i el territori, ballada de sardanes, col·loquis de boira i altres sorpreses.Aquest any la marxa de la boira també destinarà un euro de cada inscripció a una ajuda solidària, en concret per l'Escola Siloé de Mollerussa, un centre públic d'Educació Especial que atén alumnes amb discapacitat intel·lectual, per a que aquests nens puguin gaudir d'activitats a l'aire lliure, pedagògiques i amb animals. Paral·lelament també es repetirà el concurs fotogràfic d'Instaram, amb els premis de col·laboradors com l'Escola de Vol la Serra de Mollerussa i l'Hotel Jardí.

Anar al contingut