Caracas

Milers de veneçolans s'enfronten amb la policia per la clausura d'una cadena de televisió

Milers de veneçolans s'enfronten amb la policia per un nou tancament d'una cadena de televisió per part del govern d'Hugo Chávez. Els enfrontaments han provocat la mort d'un noi de 15 anys i una desena de ferits a Mérida. Chávez va ordenar el tancament de Radio Caracas Televisión Internacional per no haver transmès el seu discurs setmanal. Aquest dilluns, el vicepresident veneçolà i ministre de Defensa, i també la seva dona, ministra de Medi Ambient, van presentar la dimissió per motius personals.

Actualitzat
A Veneçuela hi ha hagut enfrontaments entre partidaris i detractors del tancament del canal Radio Caracas Televisión Internacional, un canal privat clausurat pel president veneçolà, Hugo Chávez, per no haver transmès el discurs setmanal del president.

Uns enfrontaments que, a l'estat veneçolà de Mérida, fins i tot van causar la mort a trets d'un jove manifestant de 15 anys i una desena de ferits entre manifestants i policies.

El motiu oficial del tancament d'aquesta cadena, i 5 canals més, és que incomplien la llei audiovisual veneçolana. A la capital del país, Caracas, la policia va haver d'intervenir per separar els joves que protestaven contra el que consideren un atac a la llibertat d'expressió i els manifestants oficialistes, partidaris del tancament d'aquestes cadenes.

Anar al contingut