Houston

Microsoft admet errors en el sistema operatiu Vista i demana perdó

Micrososft ha admès per primera vegada des que van començar les crítiques contra Vista que el sistema operatiu és un cúmul d'errors i ha demanat disculpes als usuaris. "Vam espatllar un munt de coses i sabem que us hem causat molts maldecaps", ha dit el vicepresident de màrqueting de Windows Vista. La companyia ha assegurat que no el retirarà del mercat, però s'ha compromès a resoldre els problemes que genera el sistema, sobretot, problemes d'incompatibilitat i errors de seguretat.

Actualitzat

El naixement de nostàlgics del Windows XP arran dels problemes que ha generat el seu successor Vista ha fet despertar Microsoft. El vicepresident de màrqueting de Windows Vista, Brad Brooks, ha assegurat que l'actual debat sobre quina és la millor versió de sistema operatiu "és horrorós per nosaltres". "Pensàveu que el gegant adormit continuaria dormint, però l'hem despertat i és el moment d'anunciar-ho", ha afegit Brooks.

Microsoft ha admès les errades comeses en el disseny de Vista, però ha assegurat que no el retirarà del mercat, sinó que solucionarà els problemes que genera.

La companyia ha anunciat que actualment Windows Vista és compatible amb 77.000 models d'ordinador i amb el 99% de les aplicacions per a empreses. També segons Microsoft, quan Vista va sortir al mercat l'any 2007, el sistema no arribava ni a la meitat de compatibilitats que ara.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut