Pares i nens entrant a l'escola.
Arrenca la preinscripció del curs escolar 2014-2015.

Mestres i professors d'institut de les Balears convoquen vaga indefinida a partir del 13 de setembre

El sindicat majoritari dels mestres i professors d'institut de les illes Balears protesta així contra el decret del govern Bauzà que acaba amb la immersió en català. També denuncien els expedients que s'han obert a tres directors d'institut per no voler aplicar el decret que obliga a fer classes en català, castellà i anglès en les mateixes proporcions.

RedaccióActualitzat
El sindicat majoritari dels mestres i professors d'institut de les illes Balears ha convocat una vaga indefinida a partir del 13 de setembre per protestar contra el decret del govern Bauzà que acaba amb la immersió en català. També denuncien els expedients que s'han obert a tres directors d'institut per no voler aplicar el decret que obliga a fer classes en català, castellà i anglès en les mateixes proporcions.

A part de la vaga, els docents han decidit fer una concentració davant de la seu del govern balear per la poca voluntat de la consellera d'Educació a negociar per  ajornar l'aplicació de la norma. El secretari general del sindicat STEI, Biel Caldentey, justifica aquestes mobilitzacions "per fer palès l'ampli rebuig que té la comunitat educativa i el professorat contra una política educativa i lingüística que té com a objectiu retallar els nostres drets lingüístics".

La comunitat educativa adverteix que pot haver-hi més sancions als docents per no acatar el decret del trilingüisme.
 
Anar al contingut