Madrid

Merino també "està content" per haver declarat davant el TS

Aquest dijous li tocava declarar al diputat del PP per Segòvia, Jesús Merino, imputat provisional pel "cas Gürtel". Desprès de dues hores de compareixença al Tribunal Suprem (TS), ha explicat que té l'esperança d'haver aclarit tots els dubtes plantejats sobre la seva participació a la presumpta trama de corrupció. En aquesta mateixa línia, ha expressat la seva satisfacció per haver pogut declarar i explicar la seva versió dels fets. Merino està sent investigat per presumptes delictes de suborn i frau fiscal.

Actualitzat
Seguint l'exemple del tresorer nacional del PP, Luis Bárcenas, Merino també ha mostrat la seva satisfacció després d'haver declarat al Tribunal Suprem. Sobre ell recauen acusacions de presumptes contactes amb la trama empresarial que dirigia Francisco Correa, de la qual hauria obtingut 230.000 euros.

A partir d'ara, el jutge haurà de considerar si hi ha prou indicis per inculpar el senador del PP per Segòvia. Abans, però, haurà de passar per les cambres, tal com ho dicta la Constitució.
Anar al contingut