Matthew McConaughey i Woody Harrelson es plantegen fer-se proves d'ADN per sortir de dubtes (Europa Press)

Matthew McConaughey i Woody Harrelson sospiten que podrien ser germans

Embolic familiar o promoció encoberta? Els dos intèrprets creuen que comparteixen genètica i tot plegat coincideix amb l'estrena d'una sèrie conjunta

Actualitzat

Són companys de professió i bons amics. Han treballat junts, per exemple, com a coprotagonistes de la sèrie "True Detective" i ara sospiten que poden ser germans per part de pare.

Els reconeguts actors Matthew McConaughey i Woody Harrelson expliquen que "van fer números" després d'un episodi en què la mare de McConaughey, Mary Kathleen McCabe, expliqués que "coneixia molt bé" el pare de Harrelson.

Ara, es plantegen fer-se proves d'ADN. McConaughey ha explicat que tenen un vincle molt especial i que les famílies respectives sempre els confonen quan miren fotos de quan eren petits. També ha publicat diverses imatges a les xarxes socials on se'ls veu junts.

 

 

Els dos amics van començar a especular que podrien compartir genètica en un viatge a Grècia, fa uns anys. Ho ha explicat ara el mateix McConaughey en una entrevista en un podcast titulat "Let's talk off camera", que condueix l'actriu i presentadora Kelly Ripa.

"Parlàvem de com n'estem, d'units. I la meva mare deixa anar: ‘Woody, jo vaig conèixer el teu pare", i va fer una pausa carregada de significat, va donar un to especial al verb conèixer."

L'intèrpret ha afegit: "Vam descobrir que el pare d'en Woody estava de permís al mateix temps que la meva mare i el meu pare passaven per un període de divorci".

Charles Harrelson era un criminal condemnat per robatori a mà armada i per assassinat, que va morir a la presó el 2007. S'havia separat de la mare de l'actor quan eren molt joves. L'actor, de 61 anys, ha explicat en diverses ocasions que no el va tenir gaire a prop.


McConaughey, de 53 anys, ha declarat: "On començo jo i on acaba ell i on comença ell i acabo jo sempre ha estat una línia borrosa. Els seus fills em tracten com si jo fos el seu tiet, i els meus fan el mateix amb ell. Quan veuen fotos nostres, la meva família creu que és ell i a l'inrevés."

Amb tot, diu que encara no té decidit si es vol fer el test d'ADN:

"Ho trobo una mica difícil, perquè podria ser que el meu pare no fos el meu pare biològic després de creure-ho durant 53 anys. Em sembla arriscat".

 

Una sèrie conjunta pendent d'estrenar

Els dos intèrprets tenen dos germans més cadascun i han aparegut junts a la pel·lícula EDtv, la sèrie "True detective".

La sèrie "True detective", estrenada el 2014, els tenia com a coprotagonistes (HBO)

Ara, preparen una comèdia a Apple TV+ titulada "Brother from another mother", que es podria traduir com "Germà d'una altra mare".

En aquesta producció, encara sense data d'estrena, interpretaran versions fictícies de si mateixos mentre viuen junts en un ranxo de Texas. El títol i l'argument fan pensar si tot plegat no deu ser una enginyosa estratègia promocional.

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsCinemaFamília
Anar al contingut