"El matí de Catalunya Ràdio"

Mas creu que aquest no és el moment polític de Laporta

El president de Convergència i Unió, Artur Mas, ha refredat l'interès de Convergència Democràtica per Joan Laporta, després que el President del Barça s'hagi posicionat políticament al costat de Joan Carretero, de Reagrupament.Cat i que Puigcercós li hagi obert les portes d'Esquerra. Mas ha afegit que el debat sobre l'aposta política del president del Barça és marejar la perdiu i que, en qualsevol cas, aquest no és el moment perquè Laporta entri en política perquè encara és president del Barça. Mas ho ha dit en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", on també ha reconegut que s'entén millor amb el nou president d'Esquerra, Joan Puigcercós, que no pas amb el seu antecessor, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Actualitzat
Les declaracions que el president del Barça, Joan Laporta, va fer a Catalunya Ràdio sobre les seves coincidències amb el líder de Reagrupament.Cat, Joan Carretero, en el sentit que compartia el seu ideari, encara porten cua.

"Ja no li he ofert mai, ni ell mai s'hi ha apropat"

Mas ha respost que ell, al llarg de la seva carrera política, "d'aquest tipus de declaracions n'he sentit de tots colors", i "al final moltes vegades han acabat en res", ha afegit. El president de CiU ha dit, respecte a una possible entrada de Laporta en el projecte polític de Convergència: "Jo no li he ofert mai, ni ell mai s'hi ha apropat." I en referència al debat sobre el futur polític de Joan Laporta, ha afegit: "Tampoc crec que sigui el moment de fer-ho, perquè el senyor Laporta en aquest moment té una responsabilitat molt important, que és fer de president del Barça."

Laporta va dir que especialment creia en el sentit que "la unió fa la força i el que ens ha passat a Catalunya molts cops és que els partits catalanistes estan massa disgregats".

Millor amb Puigcercós que amb Carod

D'altra banda, Artur Mas ha reconegut que té més bona relació personal amb l'actual president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, que no pas amb el seu antecessor, Josep-Lluís Carod-Rovira.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut