Imatge d'arxiu d'un dels complexos hotelers de Marina d'Or
Marina d'Or oferia els terrenys que té l'empresa entre Orpesa i Cabanes.

Marina d'Or es postula per acollir l'Eurovegas

En un comunicat defensa les seves possibilitats d'acollir el projecte i respon al conseller Recoder -sense citar-lo- que no arriba tard, sinó que potser ha arribat abans que ningú perquè ja pot oferir un projecte urbanístic aprovat.

RedaccióActualitzat
Marina d'Or defensa les seves possibilitats d'acollir el projecte d'Eurovegas. En un comunicat es postula per quedar-se amb el macroprojecte i es refereix, per contradir-lo, a les declaracions del conseller de Territori, Lluís Recoder.

Tot i que sense citar-lo, Marina d'Or respon a Recoder, que va dir que el complex turístic de Castelló arriba una mica tard i que ja fa temps que Barcelona i Madrid treballen i parlen amb l'empresari Sheldon Adelson sobre Eurovegas. Marina d'Or considera que potser ha arribat abans que ningú perquè ara mateix ja pot oferir un projecte urbanístic aprovat i que, entre altres atractius, comptarà amb tres camps de golf o un milió de metres quadrats de jardins.

Marina d'Or també diu que fa temps que manté reunions preliminars amb el grup de Sheldon Adelson i amb altres grups empresarials dels Estats Units i d'altres llocs del món i que estan segurs que tancaran un projecte que generarà 180.000 places turístiques.

Mitjans valencians ja van publicar fa poc l'interès de Marina d'Or per l'Eurovegas.

Per la seva banda, el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha valorat la iniciativa de Marina d'Or d'oferir els seus terrenys a Oropesa pel projecte de l'Eurovegas i ha assenyalat que l'executiu prestarà la seva ajuda "on i amb qui faci falta perquè aquest projecte, tan necessari en aquests moments, sigui una realitat".

Anar al contingut