Londres
Londres

Manifestacions a Londres, Brussel·les i París per la unitat d'Espanya

En les dues manifestacions es reclamava recuperar el "seny" en la situació que es viu a Catalunya

RedaccióActualitzat

A Londres, tres-centes persones convocades per Societat Civil Catalana s'han concentrat aquest matí per reclamar "seny" en la situació que es viu a Catalunya. Ho han fet a la coneguda plaça de Piccadilly Circus. Els manifestants, que portaven banderes espanyoles i catalanes, han cridat visques a Catalunya i Espanya. També han reivindicat a través de diferents lemes la unitat d'Espanya i han reclamat l'empresonament del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

 


Desenes de persones s'ha concentrat a Brussel·les per demanar unitat a Espanya en una manifestació davant de la seu del Parlament Europeu convocada per Societat Civil Catalana, a la qual han acudit representants europeus del PP i el PSOE i membres afiliats de Ciutadans.

Davant de la seu de l'Eurocambra, a la plaça de Luxemburg, s'hi han congregat durant més de mitja hora per donar suport a la manifestació multitudinària celebrada a Barcelona amb el lema "Prou! Recuperem el seny".

Entre els manifestants, hi havia el secretari general del Partit Popular Europeu, Antonio López-Istúriz, l'eurodiputada socialista Eider Gardiazabal i l'ambaixador espanyol davant la Unió Europea (UE), Juan Pablo García-Berdoy.:

 

 

A París, un centenar de persones s'han manifestat davant de l'Institut Cervantes. La concentració ha comptat amb la presència del nou ambaixador d'Espanya a França, Fernando Carderera que ha manifestat que "La societat catalana és una societat plural i no es pot identificar català amb independentista".

Carderera considera que el que ha passat a Catalunya "és un cop d'Estat a càmera lenta".

Anar al contingut