Pla general del grup Stay Homas
Pla general del grup Stay Homas

Manel, Stay Homas i Miguel Poveda, caps de cartell de Santa Tecla

Tarragona manté la principal programació de la festa major al setembre i convida a incorporar noves propostes si compleixen la normativa

RedaccióActualitzat

Manel, Stay Homas i Miguel Poveda seran els caps de cartell de les festes de Santa Tecla, que es mantenen per al setembre adaptades a la pandèmia. L'Ajuntament de Tarragona manté la programació de la festa major al setembre, però es manté a l'espera de presentar tot el programa.

L'alcalde, Pau Ricomà, ha avançat que el 15 de setembre hi haurà el concert de Manel; el dia 16 de setembre actuaran els Stay Homas i el 17 de setembre serà el torn de Miguel Poveda. Els concerts es faran a les 21.30 al teatre auditori del Camp de Mart i les entrades ja estan a la venda.

Diversos representants de les entitats de Tarragona mostrant el marxandatge de les festes de Santa Tecla 2020
Diversos representants de les entitats de Tarragona mostrant el marxandatge de les festes de Santa Tecla 2020 (cedida per l'Ajuntament de Tarragona)

Oberts a noves propostes

El consistori tarragoní ha obert fins al 10 d'agost un període de recollida de propostes per les festes de Santa Tecla per si les entitats volen incorporar al programa alguna activitat que compleixi amb la nova normativa.

L'alcalde s'ha referit a la programació aquest matí durant la presentació de la imatge gràfica de Santa Tecla 2020 que ha dissenyat Octavi Torné "Octavius" i que dona el protagonisme a les matinades a la Baixada de Misericòrdia.

També s'ha anunciat que la Perpetuadora de la Santa Tecla 2020 serà Àngels Cantos, restauradora de bona part del Seguici i el Bestiari Tarragoní i fa uns mesos ja es va donar a conèixer que la pregonera serà l'actriu tarragonina Agnès Busquets.

Anar al contingut