La música feta a Catalunya tornarà a tenir un lloc preferencial a Temporada Alta

Manel presenta nou disc en un concert a Temporada Alta el 29 de novembre

Omara Portuondo, El Petit de Cal Eril i Judit Neddermann també actuaran al festival gironí

Actualitzat

El concert de presentació del nou disc de Manel, que es publicarà la tardor vinent, es farà en el marc de Temporada Alta el 29 de novembre a La Mirona (Salt).

En aquesta edició actuaran al certamen Omara Portuondo, que portarà els seus boleros i sons cubans dins la gira internacional Omara es Cuba – El último beso; El Petit de Cal Eril i Judit Neddermann.

A més, el circ dels canadencs Cirque Éloize tornarà amb el seu nou espectacle "Hotel", protagonitzat per una dotzena de músics i acròbates.

Les entrades d'aquests espectacles i concerts s'han posat a la venda aquest divendres.

 La música feta a Catalunya tornarà a tenir un lloc preferencial en la programació del festival, com han destacat els organitzadors.

El Petit de Cal Eril, que acaba de publicar el nou disc 'Energia fosca', oferirà un concert a El Canal (Salt) el 16 de novembre.

Joan Pons actuarà al costat del seu grup format per Artur Tort, Dani Comas, Ildefons Alonso i Jordi Matas. Judit Neddermann actuarà el 17 d'octubre al Teatre Municipal de Girona.

 El Festival programa de nou 'El Petit Príncep' d'Àngel Llàcer i Manu Guix (Auditori de Girona – 23 de novembre), un espectacle musical que parteix del conte clàssic de Saint-Exupéry.

Temporada Alta 2019 també programarà l'espectacle de comiat de Tricicle 'Hits' (Auditori de Girona – 10 i 11 d'octubre); 'La tendresa', la comèdia d'Alfredo Sanzol produïda per Dagoll Dagom i T de Teatre, que es podrà veure a Temporada Alta (Teatre Municipal Girona – 8 novembre).

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut