Barcelona

Macaco adapta "Qualsevol nit pot sortir el sol" per al disc de La Marató de TV3

El "TN Vespre" ha estrenat el mític tema de Sisa amb veu de Macaco

RedaccióActualitzat

Sisa va compondre "Qualsevol nit pot sortir el sol" ara fa 40 anys. Amb el temps s'ha convertit en un cant a la generositat i a la fantasia que ha transcendit diferents generacions. Ara, Macaco en fa una versió que recull el disc de La Marató de TV3.

Macaco ha reciclat el caràcter somiador i esperançador de la històrica cançó de Sisa per dedicar-la a totes aquelles persones que pateixen una malaltia. Amb un to naïf i carregat de tendresa, enumera nombrosos personatges dels còmics, els llibres i el cinema infantil que s'ajunten en una sola casa, una casa on tothom hi és convidat per ser feliç. D'aquesta manera, el cantant Dani Carbonell afegeix a la seva trajectòria una nova peça en català després de la seva exitosa participació a "Corren", de Gossos, i de gravar "La República de la Tramuntana" amb la seva banda, els Macaco.

Després d'"He oblidat com es viu", interpretada per Niña Pastori, aquest dijous el "TN Vespre" ha estrenat un altre dels 20 temes del disc de La Marató. Aquest divendres, "El matí de Catalunya Ràdio" i "Els matins de TV3" també hi dedicaran un espai a aquesta cançó carregada de tendresa, ara amb segell Macaco. El disc de la Marató es posarà a la venda el 29 de novembre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut