Reunió dels autors de "Veus de la nova narrativa catalana"
Reunió dels autors de "Veus de la nova narrativa catalana"
Barcelona

Lolita Bosch presenta "Veus de la nova narrativa catalana", antologia de joves autors catalans

L'escriptora catalana Lolita Bosch ha presentat una antologia on ha recollit una selecció de textos de joves autors catalans. El treball, titulat "Veus de la nova narrativa catalana", inclou fins a 41 autors que volen fer sentir la seva veu i que són el planter de la literatura catalana contemporània. El llibre el publica Empúries en català i Anagrama, en castellà.

Actualitzat
"Veus de la nova narrativa catalana" la conformen 41 relats, alguns d'inèdits i d'altres que són parts d'alguna novel·la de l'autor en qüestió. L'antologia inclou una petita biografia, no gens convencional, sobre els gustos, les aficions i els anhels de cada escriptor.

Entre els autors hi ha veus ja conegudes, com ara Albert Sánchez Piñol, Sebastià Alzamora, Najat El Hachmi, Jordi Puntí, Llucia Ramis, Anna Carreras i Jordi Llavina, però també n'hi ha que debuten amb aquest llibre. Bosch reivindica el valor d'aquesta generació desconeguda. "Crec que hi ha molta gent que no llegeix literatura catalana perquè dóna per fet que és dolenta", ha assegurat.

Els 41 autors de "Veus noves de la narrativa catalana" són tots menors de 45 anys, l'únic requisit que ha posat l'autora a l'hora d'incloure'ls a l'antologia, i es van poder conèixer gràcies a un acte impulsat pel programa "Ànima" del Canal 33.

Anar al contingut