Pla obert d'Àlvar Calvet, un dels artistes que ha participat en l'experiència virtual dels Ports, Natura i Art, el projecte d'interve…
Pla obert d'Àlvar Calvet, un dels artistes que ha participat en l'experiència virtual dels Ports, Natura i Art, el projecte d'intervencions d'art efímer del massís del Port vinculat a Lo Pati. Imatge d'Òscar Vives (Horitzontal).

L'experiència virtual de Ports, Natura i Art rep més d'un miler de visualitzacions

Actualitzat

ACN Amposta.-L'experiència virtual dels Ports, Natura i Art, el projecte d'intervencions d'art efímer a la pell del massís del Port vinculat a Lo Pati - Centre d'art Terres de l'Ebre, ha rebut més d'un miler de visualitzacions en menys de sis hores. El documental, dirigit per Nani Blasco, s'ha estrenat aquest diumenge a través de les xarxes socials de Lo Pati i de l'Associació Natura i Art i el canal de Vimeo del centre d'art. El vídeo documental recull el procés de producció dels sis projectes d'art efímer explicats pels mateixos autors. Totes les intervencions s'han fet dins l'itinerari de la Cova de Picasso, als Ports d'Horta de Sant Joan.

La pandèmia del coronavirus ha obligat a reconvertir la cinquena edició dels Ports, Natura i Art en un format virtual, ja que els organitzadors volien evitar els riscos que podria haver comportat la visita guiada amb els artistes al massís dels Ports. L'artista Sergi Quiñonero ha expressat que estan molt contents amb el resultat d'aquesta edició, perquè, assegura, han assolit un dels objectius que s'havien marcat amb aquesta experiència: "arribar a molta més gent i tenir un document audiovisual que ens ajudarà a explicar el nostre projecte arreu". Per la seva banda, la directora de Lo Pati, Aida Boix, ha opinat que en un moment com l'actual "és vital mantenir l'activitat cultural i més tenint en compte que el sector ha estat un dels més castigats per la crisi sanitària".

Anar al contingut